Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Bezoekadres

UvA Family Lab
Nieuwe Achtergracht 129
1018 WS Amsterdam
Roeterseilandcomplex – Gebouw L

Postadres

UvA Family Lab
Afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen
Universiteit van Amsterdam
Postbus 15776
1001 NG Amsterdam
Projectnummer: C.2524.0438.01 (links onderin op de envelop)

E-mail: socialeontwikkeling@uva.nl
Telefoon: 020 - 525 7005 / 06 - 554 028 11 (Stephanie)

Route

Het UvA Family Lab van het Research Institute of Child Development (Afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam), bevindt zich op de 3e etage van gebouw L op het Roeterseilandcomplex van de UvA. Het adres is:

Nieuwe Achtergracht 129
1018 WS Amsterdam
Roeterseilandcomplex – Gebouw L

Tel.: 020 – 525 7005 of 06 – 55 40 28 11

Openbaar vervoer

Metro 51, 53 of 54, halte Weesperplein, uitgang Valckenierstraat 
tram 7 of tram 10, halte Weesperplein (zie verder bij Looproute)

Looproute (vanaf Weesperplein)

Ingang van REC L
Ingang van REC L

Vanaf het Weesperplein gaat u de Sarphatistraat of de Valckenierstraat in. Deze straten komen uit op de Roetersstraat, daar gaat u linksaf. Op de Roetersstraat gaat u een brug over. Gelijk hierna slaat u rechtsaf, u loopt nu op de Nieuwe Achtergracht met het water aan uw rechterhand. Na ongeveer 100 meter, is de ingang van Gebouw L aan uw linkerhand. Hier kunt u naar binnen. Het Family Lab bevindt zich op de derde verdieping

Auto

Neem vanaf de ringweg Amsterdam (A10) de afslag "Watergraafsmeer/S113". Ga aan het einde van de afslag rechtsaf richting Watergraafsmeer. U bevindt zich nu op de Middenweg. Rechtdoor over de Middenweg, die overgaat in de Linnaeusstraat en Oosterpark, tot de rotonde bij het Tropenmuseum. Neem deze rotonde driekwart om, u bevindt zich dan op de Mauritskade. Bij het tweede stoplicht gaat u rechtsaf, meteen daarna gaat u linksaf de Sarphatistraat in. Vervolgens slaat u rechtsaf de Roetersstraat in. Net voor u over een tweede brug rijdt, ziet u rechts een paaltje. Dit is de Nieuwe Prinsengracht. Het is het handigst om ons te bellen zodra jullie bij het paaltje staan. Wij komen het paaltje dan verwijderen en wijzen een parkeerplek aan.

Komt u met een kinderwagen, laat dit ons dan weten. Op de binnenplaats bevindt zich een hellingbaan. De deur opent vanzelf. Het is het handigst ons te bellen zodra u in het gebouw bent, dan komen wij u ophalen.

Kaart van het Roeterseilandcomplex

Roeterseilandcampus - gebouw L

Ruimte Plan uw route
Nieuwe Achtergracht 129-131
1018 WS Amsterdam