Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Onderzoekscentrum

Het 'Onderzoekscentrum voor ouder en kind' is verhuisd naar een nieuw gebouw en heeft een nieuwe naam: UvA Family Lab. Een spikslinternieuw onderzoekscentrum is gebouwd op de zolder van de Nieuwe Achtergracht 129 in Amsterdam. Het onderzoekscentrum is ontworpen door Fokkema & Partners Architecten. Hieronder ziet u alvast een sfeerimpressie.

Het onderzoekscentrum bestaat uit een wachtkamer, twee onderzoekskamers (de Groene kamer en de Blauwe kamer), een testkamer, en twee registratiekamers.

 

 

Wachtkamer 3
Wachtkamer

De sfeervolle wachtkamer is de ruimte om kennis te maken met de onderzoekers, vragenlijsten in te vullen, pauze te houden tussen de taakjes en lekker te spelen.

Groene kamer 1
Groene kamer

In de Groene en de Blauwe kamer vinden de onderzoeken plaats. Dit zijn gezellige kamers met een zithoek en speelgoed afgestemd op de leeftijd van uw kind. In iedere onderzoekskamer hangen 4 beweegbare camera’s die vanuit de registratiekamer worden bediend. In de testkamer kunnen vragenlijsten worden ingevuld, computertaakjes worden gedaan en gesprekken worden gevoerd.

Blauwe kamer
Blauwe kamer